Vriend worden?

Wilt u ons helpen? Draagt u ons een warm hart toe? Waardeert u ons werk? Wordt dan vriend van het KIVAC!

Door de vrienden van het KIVAC krijgen we middelen om investeringen te kunnen doen, die anders met ons huidige budget niet gedaan kunnen worden. U moet dan denken aan spelmateriaal of materiaal die nodig zijn om het kinderdorp te organiseren, zoals tentmateriaal en elektronische apparaten. Niet dat het slecht gaat met onze organisatie maar ook wij hebben het de laatste jaren financieel wat moeilijker gehad.

Voor wie is het bedoeld?
Voor iedereen die st. KIVAC een warm hart toedraagt. Dit kunnen bedrijven zijn maar ook ouders, (oud-)leiding en andere betrokkenen.

Wat kost het?
Het kost per jaar 50,00 om “Vriend van het KIVAC” te worden. Hiervoor dient u het machtigingsformulier in te leveren bij Robbert Weideveld (06-11461397) of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat krijgt u er voor terug?
- In de eerste plaatst een kinderdorp dat nog beter georganiseerd kan worden.
- U ontvangt 3 keer per jaar een nieuwsbrief met daarin de laatste informatie over het kinderdorp en de besteding van uw bijdrage.
- U wordt vermeld op de website van het kinderdorp en daarnaast wordt u op een bord vermeldt tijdens het kinderdorp.

Wie beheert het geld?
Het bestuur van st. KIVAC is verantwoordelijk voor de besteding van het geld. Zij zullen u via de nieuwsbrief op de hoogte houden van de besteding van uw bijdrage.

Download hier het machtigingsformulier

Heb jij je al ingeschreven?
Voorinschrijving

Heb jij je al ingeschreven?

Tijdig inschrijven helpt ons de vrijwilligers goed in te delen en de programmaonderdelen goed voor te bereiden. Schrijf je daarom vandaag nog in!