Speciale mededelingen

Het kinderdorp is ten alle tijden te bereiken op het nummer: 0611461397 (Robbert)

Voor wandelkaarten en inschrijvingen kunt u iedere dag terecht bij Eline of Annet tussen:
   09.30-10.00
   13.30-14.00

Leeftijdsindeling:
   Jongste groep kinderen van 4, 5 en 6 jaar.
   Midden groep kinderen van 7, 8 en 9 jaar.
   Oudste groep kinderen van 10 en ouder.

Tips opbouwen hutten:
• De kinderen (en wij als leiding) vinden het super als u mee helpt;
• Zorg dat de hut stabiel is;
• Sla te lange spijkers die uitsteken krom;
• Zaag het uit stekende hout af;
• Maak het dak zo goed mogelijk waterdicht;
• Zorg voor een goede ondergrond in de hut;
• Zorg dat de kinderen tijdens het kinderdorp geen waardevolle spullen in de hut achterlaten.

Algemene tips:
• Zorg dat je iedere dag stevige schoenen aan hebt, waarop je kunt lopen, sporten en survivallen.
• Draag niet je nieuwste kleding. Deze kunnen vies worden. Zaterdag 12 aug. Een verrassingsmiddag deze is toegankelijk voor iedereen, als ouder bent u van harte welkom om een kijkje te nemen.

Zondag 13 aug.
Er is geen programma voor de kinderen vandaag. Om 14.00 uur wordt ons dorp officieel geopend door de kinderen vanuit de Oudste groep. Na de opening is er een gezellige Fancy Fair met loterij, spelletjes, eten en drinken waarbij wij jullie allen (en al uw kennisen) van harte uitnodigen.

Maandag 14 aug.
Vandaag beginnen de groepen met de eerste wandeltocht, voor elke groep zijn er andere aanvangstijden. Zie hiervoor het algemene programma. Het lopen op slippers is niet gewenst, we adviseren goede loopschoenen.

Dinsdag 15 aug.
In de ochtend start de Midden groep met hun tweede wandeltocht.

In de avond nodigen wij iedereen uit voor de ouderavond. Kinderen met een leuke act mogen zich deze avond presenteren (opgave bij Nathalie en Ruben) en natuurlijk ontbreekt de rommelmarkt niet (opgave bij Ben).

Elke groep treedt deze avond op met de kinderen en de leiding. Deze optredens mag u niet missen.

Woensdag 16 aug.
Vandaag gaan de groepen een dagje uit. De kinderen komen tussen de middag niet terug op het dorp en hoeven dus niet om 12.00 uur opgehaald te worden.

Jongste groep: We verzamelen om 10.00 om daarna te vertrekken naar kinderboerderij de Korenmaat in Arnhem. Om 15.00 willen we vanaf daar weer naar het dorp terugrijden. Drinken, eten en iets lekkers wordt ook deze dag door ons verzorgd. Kinderen hoeven dit dus niet mee te nemen. We zijn op zoek naar ouders die ons die dag heen en weer willen rijden. Opgeven kan bij Annet. De Oudste groep heeft in de avond nog een programma en overnachting. Het avond programma duurt tot 22:30 waarna de overnachting zal plaatsvinden. Bij het inschrijven zijn er brieven namens de oudste groep uitgedeeld. Deze brieven moeten uiterlijk dinsdag terug zijn. Is dit niet het geval dan is het niet mogelijk om te overnachten. In de brief vind u meer informatie over de activiteit en overnachting.

Donderdag 25 aug.
De Jongste groep beginnen de dag met een wandeltocht. De kinderen van de Oudste groep hebben na de overnachting gewoon programma. Mocht je nu te moe zijn mag je de ochtend natuurlijk thuis blijven.

Vrijdag 26 aug.
De jongste groep heeft vandaag een vossenjacht. Daarvoor worden ouders/verzorgers/betrokken gezocht die vos willen spelen. Eigen kleding is gewenst. Opgeven kan bij Annet.

Om 12.00 uur gaan we ons dorp slopen. Zorg dat de spullen die mee terug naar huis moeten donderdag na het programma worden meegenomen. Tijdens het sloten dienen al het hout opgestapeld te worden op pallets. De Firma van Leeuwen komt met een Atlas, na 13:00, om al het hout op te stapelen tot het kampvuur. Hiervoor is het van belang dat al het hout op pallet ligt. Daarnaast dient al het overige materiaal, zoals plastic, matrassen en vloerbedekking, in de daarvoor bestemde container gegooid te worden.

De kinderen gaan om 13.00 uur naar huis zodat de leiding het terrein kan opruimen. Elk kind krijg een bonnetje voor een frietje of ijsje van Moos. Deze kan tussen 13:00 / 15:00 gehaald worden.

Voor het opruimen van het terrein vragen we of ouders en oudere kinderen ons hiermee willen helpen.

Om 17.45 uur start de 3e dag van de wandeldriedaagse (let op: verschillende tijden per groep). Rond de klok van 20.00 uur verwachten we alle groepen op het Mariaplein voor een grootse intocht. Vanaf het Mariaplein lopen we gezamenlijk terug naar het dorp alwaar de verdiende medailles worden uitgereikt. Rond de klok van 20.30 uur sluiten we af met het kampvuur.

Overige
Indien u als ouder mee wilt lopen met de wandeldriedaagse bent u van harte uitgenodigd. Wilt u daarbij de aanwijzingen van de vrijwilligers opvolgen? Zij zijn opgeleid tot verkeersregelaar. Voor de Jongste groep geldt dat het lopen met buggy’s niet is toegestaan.

S5 Box

Inloggen