Activiteitenweek

Door het Coronavirus mogen we helaas heel veel niet. Zo mogen we geen hutjes plaatsen, geen traktaties of drinken uitdelen, geen tenten plaatsen, geen fancy-fair, ouderavond, wandeltocht en slotavond organiseren. Daarbij mogen we geen volwassenen/ouders op het terrein toelaten. Hierdoor kunnen we geen kinderdorp organiseren zoals u dat van ons gewend bent. 

In plaats van het kinderdorp organiseren we een activiteitenweek voor de kinderen van Haalderen en omstreken. 

Opzet:
Vijf dagen lang worden er 's ochtends en 's middags activiteiten georganiseerd. Er is per activiteit ruimte voor 120 kinderen. We werken met kleine groepjes van maximaal 10 kinderen per leid(st)er.

In de ochtend is de activiteit van 10:00-11:30.
In de middag is de activiteit van 14:00-15:30.

De bedoeling is dat een kind 5 minuten voor de activiteit aanwezig is op het veld. We zorgen voor een "Kus en Loop" route, waar je als ouder/verzorger je kind kunt brengen. Houdt u hierbij rekening met de 1,5 meter afstand met andere ouders/kinderen. Het is niet toegestaan dat ouders op het veld komen. Als de activiteit klaar is moet iedereen gelijk naar huis.

Inschrijven voor de activiteitenweek is geheel gratis. Voor elk dagdeel kan er apart ingeschreven worden. We hebben een programma opgesteld voor de activiteitenweek. Zo kunt u samen met uw kind(eren) de activiteiten uitkiezen (elk kind is de gehele week van harte welkom).

Maandagochtend Spellen op veld
Maandagmiddag Sport
Dinsdagochtend Speurtocht door het dorp
Dinsdagmiddag Soepele heupen
Woensdagochtend Sport
Woensdagmiddag Wateractiviteiten
Donderdagochtend Speurtocht door het dorp
Donderdagmiddag Sport
Vrijdagochtend Spellen op veld / Bos
Vrijdagmiddag Spellen op veld / Bos

Tijdens de activiteitenweek moet voor drinken zelf worden gezorgd. Zorg voor een herkenbare bidon of fles. 

Toiletvoorziening:
Ons verzoek is om er voor te zorgen dat u kind(eren) voor de activiteit thuis naar de toilet zijn gegaan.  We mogen gebruik maken van de toiletvoorziening van de tennisclub, deze willen we alleen gebruiken als de nood te hoog wordt. 

RIVM:
Tijdens de activiteiten houden we ons aan alle RIVM richtlijnen. Bekijk onze richtlijnen op “richtlijnen”.

Slecht weer:
Mocht het het weer dusdanig slecht zijn, dan annuleren we de activiteit van dat moment. Houd u hiervoor onze Facebookpagina en website in de gaten.

Inschrijving:
De inschrijving voor de activiteitenweek gaat open op zaterdag 27 juni om 15:00. Dit gebeurt middels een online formulier die op onze website komt. Zie "inschrijven".

Belangrijk om te weten is dat uw inschrijving pas compleet is als u het gehele formulier heeft doorlopen. Een niet doorgelopen formulier is geen inschrijving en zonder inschrijving is deelname niet mogelijk. Per inschrijfformulier kan één kind worden opgegeven.


NOTE:
De huidige opzet van de activiteitenweek is volgens de richtlijnen die gelden voor 1 juli 2020. Het kan zijn dat we een aantal wijzigingen doorvoeren als de wetgeving dit toelaat. Hierover zullen we u natuurlijk informeren.

 

S5 Box

Inloggen

Registreren